Travelgo
sun-solid Καλάβρυτα
Fri 10.1°C
Clear

Τα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ που μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα

BEST OF
Κείμενο: Travelgo Team
Τα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ που μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα

Τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού μάς δίνουν αφορμή για ταξίδι σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Από βουνό μέχρι θάλασσα, από κλασική μέχρι ροκ μουσική, από τα μαγευτικά τοπία της Ηπείρου μέχρι και τις χρυσές αμμουδιές των Κυκλάδων, όπου και να ψάξεις, όποια πέτρα και να σηκώσεις, ξάφνου και μουσικά φεστιβάλ!

Ό,τι μουσική κι αν απολαμβάνεις, αν «ψήνεσαι» για κάμπινγκ και τις πιο cool δραστηριότητες που θες καιρό να σβήσεις από το bucket list σου, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα φεστιβάλ του καλοκαιριού σε ποικίλα σημεία της Ελλάδας για να ξεφαντώσεις και να ξορκίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες.

Helmos Mountain Festival στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Έναν χρόνο μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που αποτέλεσε τόπο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, το Helmos Mountain Festival vol.2 μάς υπόσχεται και φέτος ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα μας κάνει να πάρουμε τα βουνά στην καρδιά του καλοκαιριού. Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες,τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα και φυσικά συναυλίες. Από 21 έως 24 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Διαβάστε Επίσης

gazzetta
gazzetta insider reader insider