Travelgo
sun-solid Αθήνα
Sat 28.2°C
Clouds

Dolce vita σε 7 πολύχρωμα μέρη της Ιταλίας

BEST OF
Κείμενο: Travelgo Team
Dolce vita σε 7 πολύχρωμα μέρη της Ιταλίας

Μια καλοκαιρινή λίστα που θα σας ταξιδέψει στα πιο φωτεινά και πολύχρωμα μέρη της Ιταλίας.

Πλούσια ιστορία, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, απολαυστική κουζίνα. Η Ιταλία είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για πολλούς λόγους. Είναι μια χώρα που η λέξη ρομαντισμός είναι απλώς λίγη για την περιγράψει.

Στην Ιταλία μπορείς εύκολα να παρασυρθείς σε ένα πολύχρωμο ταξίδι, καθώς οι γραφικές τοποθεσίες της και τα εκπληκτικά τοπία της εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Και επειδή τώρα το καλοκαίρι όλοι αναζητάμε μια extra δόση ρομαντισμού και «dolce vita», ετοιμάσαμε μια λίστα με τα πιο φωτεινά και πολύχρωμα μέρη της Ιταλίας που αξίζουν μια θέση στην bucket list σας.

Μαναρόλα

manarola Italy
Πηγή: Shutterstock

Η Μαναρόλα είναι ένα από τα πέντε μικρά χωριουδάκια που αποτελούν, ουσιαστικά, το Cinque Terre. Είναι σαν ένα ζωντανό κόσμημα, μια πανδαισία από πολύχρωμα σπίτια σκαρφαλωμένα σε απόκρημνους βράχους. Οι επισκέπτες πηγαίνουν στη Μανάρολα για το εκπληκτικό τοπίο και τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Περιπλανηθείτε στα σοκάκια για να βρείτε τοπικά καταστήματα, εστιατόρια με λιγουριανή κουζίνα και αμπελώνες για να δοκιμάσετε εκλεκτά κρασιά, ατενίζοντας τη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Διαβάστε Επίσης

gazzetta
gazzetta insider reader insider