Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 29.8°C
    Clouds

    Τρεις ιταλικές πόλεις για αξέχαστα φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τρεις ιταλικές πόλεις για αξέχαστα φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα

    Φθινοπωρινά ταξίδια στην Ιταλία που θα γεμίσουν τα Σαββατοκύριακά σας με αξέχαστες εικόνες.

    Αν σχεδιάζετε να κάνετε κάποια σύντομη (ή και όχι) απόδραση στο εξωτερικό αυτό το φθινόπωρο, η Ιταλία είναι η απάντηση που ψάχνετε. Η γειτονική μας χώρα, με την άφθονη πολιτιστική κληρονομιά, τα σημαντικά και επιβλητικά αξιοθέατα, τις λαχταριστές γεύσεις, τις μικρές γειτονιές με τις δεκάδες bistro, τα χρώματα, τα αρώματα είναι ο ιδανικός προορισμός για το φθινόπωρο.

    Τώρα, που η θερμοκρασία κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα και η ζέστη δεν θα επηρεάσει τις ατέλειωτες βόλτες σας, τώρα είναι η ώρα να κλείσετε το εισιτήριό σας για κάποια ιταλική πόλη. Παρακάτω σας προτείνουμε τρεις ιταλικές πόλεις για να επισκεφθείτε αυτή την εποχή, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

    Βενετία

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Στη Βενετία ο χρόνος σταματάει. Τα αμέτρητα κανάλια - περίπου 150 - οι ξύλινες γέφυρες, οι γόνδολες που περιφέρονται σε κάθε γωνιά της πόλης, τα μυστηριώδη δρομάκια, τα πολύχρωμα πετρόκτιστα σπίτια και οι ξεχωριστές πλατείες δημιουργούν μια μοναδική σύνθεση που μαγεύει. Αυτή η ιταλική πόλη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Ένα Σαββατοκύριακο αρκεί για να περιπλανηθείτε στα πιο δημοφιλή σημεία της και να πάρετε μια γεύση από τη γαλήνη και την αίγλη της. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε αυθεντικό ιταλικό παγωτό και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από το Κανάλ Γκράντε.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider