Από το 2003, η Semeli διαθέτει ένα σύγχρονο οινοποιείο 4.000 τ.μ στην καρδιά του ιδιόκτητου αμπελώνα της στο Κούτσι Κορινθίας. Το οινοποιείο, αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του κρασιού στην Ελλάδα, τόσο για το τις προηγμένες εγκαταστάσεις, την πρωτοποριακή σχεδίαση και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, όσο και για την εξαιρετική φιλοξενία του. Χτισμένο με σεβασμό στο περιβάλλον, σε υψόμετρο 600μ. σε μια πλαγιά κατάφυτη από αμπέλια που έχει από παλιά τη φήμη παραγωγής σταφυλιών υψηλής ποιότητας, το οινοποιείο Semeli εκφράζει τη συνολική μας προσέγγιση στη σύγχρονη οινοποίηση.
Συνδυάζοντας παραδοσιακές αξίες με τις τελευταίες εξελίξεις της αμπελουργίας, το οινοποιείο εκμεταλλεύεται πλήρως το επικλινές έδαφος, ώστε πολλές από τις διαδικασίες της οινοποίησης να συντελούνται με τη βοήθεια της βαρύτητας χωρίς την παρεμβολή μηχανικών μέσων που καταπονούν τον καρπό. Επιπλέον, τα σταφύλια αμέσως μετά την παραλαβή τους ψύχονται στους 7-8˚C, με στόχο την αποφυγή τυχόν οξειδώσεων και τη διατήρηση του «φρούτου» κατά τον εκραγισμό ή και την πίεσή τους. Ακολούθως, με τον αυστηρό έλεγχο της θερμοκρασίας επιτυγχάνουμε την εξέλιξη της ζύμωσης κάτω από ιδανικές συνθήκες.