Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Mon 24°C
    Clouds

    Βύθουρη: Μια μαγευτική, καλά κρυμμένη παραλία στην Εύβοια

    ΕΥΒΟΙΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Βύθουρη: Μια μαγευτική, καλά κρυμμένη παραλία στην Εύβοια

    Η παραλία Βύθουρη είναι ένας κρυμμένος μικρός παράδεισος μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.

    Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η Εύβοια είναι γεμάτη με υπέροχες απομονωμένες παραλίες, ιδανικές για κοντινές καλοκαιρινές αποδράσεις. Αν έχετε διάθεση για εξερευνήσεις, θα ανακαλύψετε παραλίες πραγματικά διαμαντάκια που θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε από εκεί.

    Μία από αυτές τις παραδεισένιες παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε είναι η Βύθουρη στην κεντρική Εύβοια. Πρόκειται για μια μικρή και απομονωμένη ακτή άγριας ομορφιάς στην πίσω μεριά της Δίρφυς, που βλέπει το Αιγαίο, δύο ώρες μακριά από την Αθήνα.

    Η παραλία έχει άμμο και ψιλό βοτσαλάκι, ενώ τα νερά της είναι κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα. Δύο εντυπωσιακά βράχια πλαισιώνουν τον πανέμορφο κολπίσκο. Λόγω των ψηλών απότομων βράχων που την περικλείουν, η Βύθουρη έχει κυρίως σκιά κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας.

    Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και να έχετε υπόψη σας ότι δεν υπάρχουν μαγαζιά σε απόσταση 5 χλμ., οπότε πρέπει να έχετε προμηθευτεί τα απαραίτητα από πιο νωρίς.

    Η Βύθουρη απέχει περίπου 50 χλμ. από τη Χαλκίδα. Θα φτάσετε ακολουθώντας τον δρόμο προς Άγιο Αθανάσιο, Γλυφάδα και Βύθουρη. Τα τελευταία πέντε χιλιόμετρα είναι χωματόδρομος.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider