Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Καλαμάτα
    Sun 26.7°C
    Clear

    Η Καλαμάτα συνδέεται απευθείας με το Παρίσι - Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Η Καλαμάτα συνδέεται απευθείας με το Παρίσι - Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων

    Εγκαινιάστηκε η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Παρίσι από την Air France.

    Εγκαινιάστηκε η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Παρίσι. Τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» θα εκτελούνται κάθε Σάββατο.

    Η πρώτη πτήση της Air France έφτασε απευθείας από το Παρίσι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και τους Γάλλους επισκέπτες υποδέχτηκαν αυτοδιοικητικοί και φορείς του τουρισμού της Μεσσηνίας, σύμφωνα με το messinialive.gr.

    Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής και ο Γραμματέας, Δημήτρης Πατριαρχέας, και ο γεν.γραμματέας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Παύλος Γκραίκης.

    Το κόστος του εισιτηρίου

    Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Σάββατο με Airbus 319 της Air France που διαθέτει 143 θέσεις συνολικά. Όσο για το κόστος του εισιτηρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα το ένα δρομολόγιο από το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ προς την Καλαμάτα κοστίζει 139 ευρώ και η προσθήκη επιστροφής είναι 100 ευρώ για τα απλά και 401 και 284 ευρώ για την business class.

    «Απαραίτητη προϋπόθεση η ολοκλήρωση των έργων υποδομής»

    «Υποδεχθήκαμε στο διεθνές αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Πλέον η Air France συνδέει την Καλαμάτα με το Παρίσι, η δε παρουσία της εδώ έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερά ανοδική πορεία που χαράσσει τουριστικά η περιοχή μας» είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος.

    «Ο τουρισμός αποτελεί για την εθνική αλλά και την τοπική μας οικονομία βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Δημιουργεί προστιθέμενη αξία, προσφέρει θέσεις εργασίας και παράγει πλούτο. Η συνεργασία μεταξύ όλων, Δήμου, Περιφέρειας, άλλων φορέων και ιδιωτών αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας περισσότερο ελκυστικό και φιλόξενο», συμπλήρωσε.

    «Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Του εσωτερικού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας, του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέσει τη δυτική Ελλάδα και προφανώς η αναβάθμιση του αεροδρομίου μας. Κοινός αγώνας και στόχος όλων μας», κατάληξε ο δήμαρχος Καλαμάτας.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider