Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 24.8°C
    Clouds

    Forbes: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Forbes: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας

    Το top 10 με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα σύμφωνα με το Forbes.

    Η Αθήνα είναι μια πόλη γεμάτη αρμονικές αντιθέσεις, όπου η νεωτερικότητα και η ιστορία συναντώνται και δημιουργούν ένα σπάνιο αστικό τοπίο. Στοιχεία του ένδοξου παρελθόντος της ελληνικής πρωτεύουσας υπάρχουν παντού, από τα μνημεία στην Αρχαία Αγορά -όπου κάποτε συγκεντρώνονταν φιλόσοφοι όπως ο Αριστοτέλης και ο Σοφοκλής- μέχρι τον εμβληματικό Παρθενώνα που δεσπόζει στην κορυφή της Ακρόπολης.

    Ωστόσο, η Αθήνα έχει σύγχρονα θεμέλια και στο παρόν, με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και μια συναρπαστική ξενοδοχειακή σκηνή. Ακολουθεί το top 10 με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα σύμφωνα με το Forbes.

    Hotel Grande Bretagne

    A post shared by Hotel Grande Bretagne, Athens (@hotelgrandebretagne)

    Χτισμένο ως ιδιωτική κατοικία ενός εύπορου Έλληνα το 1842, μόλις 12 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Οθωμανούς, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Hotel Grande Bretagne κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει πολλούς αξιωματούχους ισχυρών κρατών του κόσμου και A-list celebrities. Κατέχει περίοπτη θέση στην πλατεία Συντάγματος απέναντι από τη Βουλή και οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με ένα ποτό δίπλα στην πισίνα του τελευταίου ορόφου, με την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους. Τα 320 δωμάτια και οι ψιλοτάβανες σουίτες είναι μέσα στη χλιδή, καθώς διαθέτουν ιστορικές αντίκες, έργα τέχνης, μαρμάρινα μπάνια, βελούδινα υφάσματα και κρυστάλλινους πολυελαίους.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider