Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Mon 24.2°C
    Clouds

    Λίμνη Βουλιαγμένης: Ο απόλυτος προορισμός για τον Αύγουστο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

    ΑΤΤΙΚΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Λίμνη Βουλιαγμένης: Ο απόλυτος προορισμός για τον Αύγουστο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

    Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, η παραδεισένια Λίμνη Βουλιαγμένη υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόδρασης για τον Αύγουστο και για όσους παραμείνουν στην πόλη.

    Μόλις σαράντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας αρκούν για να βρεθείς σε έναν επίγειο παράδεισο, μια λίμνη σε ένα σκηνικό που μοιάζει σαν μόλις να ξεπήδησε από κάποια ιστορία του Τόλκιν.

    Ο λόγος για την ιαματική Λίμνη της Βουλιαγμένης, αυτό το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο και διαχρονικό στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, που μάς καλεί για μερικές ανάσες δροσιάς μέσα στον καύσωνα του Αυγούστου.

    Χρόνια τώρα η Λίμνη Βουλιαγμένη αποτελεί ένα μέρος ορόσημο για την Αττική. Κάτι τα νερά της λίμνης που διατηρούν σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο, κάτι πως μας φέρνει σε μια επαφή με τη φύση αλλά και εκείνες τις μικρές δόσεις ηρεμίας και χαλάρωσης που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή περιμένοντας με ανυπομονησία τις διακοπές, είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν τη Λίμνη Βουλιαγμένη αγαπημένο προορισμό για ένα μοναδικό getaway – όχι μόνο για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης.

    Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider