Αμπέλια που καλλιεργούνται στο ηφαιστειογενές, πορώδες έδαφος της Μήλου σε ζεστές και ξηρές κλιματολογικές
συνθήκες.
Οίνος αποθηκευμένος σε υπόγεια λαβύρινθο που παρέχει την απαιτούμενη υγρασία και σταθερή, δροσερή θερμοκρασία. Ο ασβεστωμένος Κωσταντάκης "Σπηλιά" ανοίγει τις ξύλινες πόρτες του και σας καλωσορίζει για να δοκιμάσετε τη νέα
παραγωγή μοναδικά αρωματισμένων κρασιών.
Στους πρόποδες ενός χαμηλού λόφου που κυριαρχούνταν από τα οικογενειακά μπανγκαλόου, διαμορφώθηκαν μεγάλες φυσικές σπηλιές για να φιλοξενήσουν τις εγκαταστάσεις του νέου οινοποιείου Κωνσταντάκη. Ο Κώστας Μάλλης, συνεχίζοντας τη μακρά οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή σπιτικού κρασιού, έλαβε επίσημη άδεια για το οινοποιείο του το 2012 και το 2013 εμφιαλώνει το πρώτο μελινό κρασί με στόχο την αναγέννηση των τοπικών αμπελώνων που είχαν παραμεληθεί από τη δεκαετία του '80.